ВЕЧЕРЯТА
ВЕЧЕРЯТА
kupi bileti
от Херман Кох
Творчески екип:
Драматизация и режисура: Пламен Марков
Сценография и костюми: Мира Каланова
Композитор: Калин Николов
Видео: Димитър Сарджев
Драматизация и режисура: Пламен Марков
Композитор: Калин Николов


Участват:
Ивайло Герасков, Дария Симеонова, Лилия Маравиля, Михаил Милчев, Пламен Манасиев, Бистра Иджома Окереке, Димитър Ангелов, Александра Златева, Йоанна Колушева, Зорница Кюркчиева, Борис Диков, Диана Ростиславова и студенти от класа на професор Пламен Марков

Времетраене: 120 мин.

Премиера: 22 октомври 2019 г.

Анотация:
Серж е изключително успешен политик, опозиционният кандидат на предстоящите национални избори. Ежемесечните вечери с неговия брат Паул и техните съпруги, в луксозен местен ресторант, са символ на статус.

Но този път „Вечерята“ фиксира всички върху една тайна и това до колко е редно тя да остане такава. Съпругата на Паул вижда смущаващи кадри от видеоклип. Той може да преобърне живота не само на техните деца тийнейджъри, но и на родителите.

Крехкият акт на уважение и класа сега е разбит. Отвъд границите на учтивото общество драмата братя откриват колко малко знаят един за друг. Разкриват се изкривени ценности и морални недостатъци.
Какво биха жертвали, как биха постъпили на прага на една извънредна ситуация, в която ги поставят техните собствени деца?

„Вечерята“ е брилянтна трагикомедия, която въвлича публиката в история, която се случва в рамките на една-единствена вечер.

Постановката е по едноименния роман на Херман Кох, който се превръща в бестселър. Само в Европа са продадени над 1 милион екземпляра.

„Истинското удоволствие от The Dinner се крие в способността му бавно да печели доверието ви, докато храненето напредва“ – Джени Хендрикс, The Los Angeles Times


Снимки: Стефан Щерев; Гергана Дамянова


 « назад
ПАРТНЬОРИ
:

Адрес на театъра:

бул. Янко Сакъзов 23А

Билетна каса:
02/944 24 85

Работно време:

понеделник - петък

10:00 ч. - 14:00 ч.

15:00 ч. - 20:15 ч.

събота и неделя

10:00 ч. - 13:00 ч.

14:00 ч. - 20:15 ч.