СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА СЪС СТУДЕНТИТЕ ОТ ВТОРИ КУРС, СПЕЦИАЛНОСТ "ПЛАКАТ И ВИЗУАЛНА КОМУНИКАЦИЯ" КЪМ НХА ЗА "ФЕЯТА ОТ ЗАХАРНИЦАТА"
01 Юни 2023
СЪВМЕСТНА ИНИЦИАТИВА СЪС СТУДЕНТИТЕ ОТ ВТОРИ КУРС, СПЕЦИАЛНОСТ "ПЛАКАТ И ВИЗУАЛНА КОМУНИКАЦИЯ" КЪМ 
НХА ЗА "ФЕЯТА ОТ ЗАХАРНИЦАТА"
🥳  Честит първи юни!

👧🧒 Честит ден на детето!

🎈🎁 Честит празник, малки и пораснали деца!

В резултат от нашата съвместна инициатива с режисьора на спектакъла Елза Лалева, Издателство „Рибка“ и студентите от втори курс, специалност „Плакат и визуална комуникация“ в НХА, от курса на проф. Георги Янков и под ръководството на доц. д-р Георги Павлов и докторант Ивайло Тодоров, сме щастливи да споделим с вас тези красиви, цветни и вълнуващи проекти за плакат, вдъхновени от вашето любимо представление „Феята от захарницата“.

Автори на плакатите са: Аделина Златарева, Анна Иванова, Борислава Димитрова, Гергана Янкова, Виктория Гигова, Венцислав Нанов, Виктория Илиева, Илиана Илчева, Ивет Петрова, Пролет Борисова, Йоан Йотов, Стефани Атанасова и Биляна Дешева.

Един от тези прекрасни плакати ще бъде част от официалната визия на спектакъла и може да го видите във фоайето на Театър „Сълза и смях“ от днес, до края на месеца. Плакатът, избран за официален, за постановката, е този на Венцислав Нанов. Останалите плакати, може да видите в официалната Фейсбук страница на Театър "София".

Благодарим на всичките студенти, техните преподаватели, режисьора на спектакъла и нашите партньори от Издателство „Рибка“, затова че направиха този ден още по-специален!!! 🎉🎉🎉

В страницата на Театър "София", във Фейсбук имате възможнот да харесвате, коментирате и споделяте, за да разпръснем усмивки и добро настроение! Линк към публикацията - https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JQGAEbsrRqqxQPYQKX1fQn7ZaRGSyPcrgfxmbSszTjBe3wppS2rMJC66waZzfZB3l&id=100064570396102&sfnsn=mo

През юни може да гледате „Феята от захарницата“ на 1-ви, 3-ти, 4-ти, 11-ти и 17-ти юни, от 11.00ч. в Театър „Сълза и смях“!

А десетима от тези, които са харесали, коментирали и споделили публикацията във Фейсбук, ще получат двойна покана за представлението „Феята от захарницата“ на 8-ми или 9-ти юли, от 11.00ч. в Театър „Сълза и смях“. Ще изтеглим победителите на 16-ти юни! Успех! 🍀

Всички новини

ПАРТНЬОРИ
:

Адрес на театъра:

бул. Янко Сакъзов 23А

Билетна каса:
02/944 24 85

Работно време:

понеделник - петък

10:00 ч. - 14:00 ч.

15:00 ч. - 20:15 ч.

събота и неделя

10:00 ч. - 13:00 ч.

14:00 ч. - 20:15 ч.